Nytt projekt

Har lagat färdigt dörren till skåpet på snickarkursen. Har dock inte satt några gångjärn eller beslag på ännu, det får vänta till våren/sommaren då jag kan ta ut hela skåpet på gården och tvätta av det och måla det.

Behöver alltså hitta på något nytt att laga tills nästa gång. Nästa vecka har vi ingen kurs pga sportlov, men följande vecka är det kurs igen. Tänkte då börja laga en botten samt bordsskiva till följande skåp.



Ser väl kanske inte så fint ut just nu, men det kan ju bli. Med lite vit färg så blir det nog bra. Ena dörren sitter löst, men huvudsaken den finns kvar. Har inte lust att göra fler dörrar just nu.

Kom att tänka på att skåpet kunde bli tv-bord i mittersta rummet på vinden. Då skulle jag ju slippa köpa ett nytt bord :). 

Tycker det är bra då man kan ta tillvara gamla möbler, då slipper man ju köpa nya. Vi har väl nog möbler så det räcker (förutom en ny soffa). Får se om alla möbler ryms in i huset. Vi har ju möbler lite här och där, vissa i föjset, andra på föjsvinden, några inne i huset och en del hos Johnnys föräldrar. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0