Vårsysslor

Hann gå ut och räfsa en halvtimme innan det började regna. Fick ihop en hel hink med stenar från gräsmattan. Tror dock att det håller upp nu igen, men får nog fortsätta räfsa någon annan dag då snön smultit bort.

Whiskas hjälpte till som vanligt. Hon hade också besök av grannkatten, men som tur försvann den innan Whiskas såg den :).



Nu tror jag att jag ska äta lite smörgåstårta. Lämnade så mycket från helgen så får väl till sist kasta bort dem om ingen äter upp dem snart.


Kommentarer
Postat av: Anki

Hej! Hamnade in på din blogg för ett tag sen och började följa den då vi också renoverar ett gammalt hus. Jag såg bilderna på lilla wc och undrar om det är nåt slags kakel nertill också, det vita? Vi har ett likadant wc på övre våningen, med snedtak, jag sku vilja ha vit träspont nertill men det vägrar gubben :), det ska vara kakel...men det som ni har liknar nåt som jag sku kunna tänka mig istället. Var har ni köpt detta? H/Anki

2012-04-25 @ 07:49:56
Postat av: Caroline

Hej! Jag ville också ha träspont nertill på wc:n, men nej, det kunde vi inte ha tyckte nån annan :). Så det fick bli vita avlånga kakelplattor, tror de är 90 cm höga. De är egentligen menade för golv, men man kunde lika bra lägga dem på väggen, de var dock ganska tjocka just eftersom de var golvplattor. Det ser ju ut som om alla är en och en, men en platta består av två "brädor" med ett spår i mitten, men då man sedan lade dem på väggen ser de ut som om de är skilt för sig.Köpte dem från Vasa Färg. Gå in på detta inlägg så ser du hur en platta ser ut.



http://voitbygirl.blogg.se/2011/november/monstrat-kakel.html

2012-04-25 @ 10:36:52
Postat av: Anki

Ok, tack! Så undrar jag också varifrån ni tagit trappan?

2012-04-25 @ 20:26:52
Postat av: Caroline

Trappan tog vi från Korsholms trätjänst. Är nog nöjda med den :).

2012-04-25 @ 21:02:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0