Bokhyllor

Sitter och funderar över bokhyllor. Vi har ganska mycket böcker och jag vill nog ha någon bokhylla någonstans. Vill att böckerna ska synas, vill inte ha alla inradade i skrubben. Speciellt gamla böcker vill jag ha i bokhyllan, men också nya som man faktiskt läser.

Har fastnat för en bokylla från IKEA, nämligen den här:

LIATORP Kirjahylly IKEA Koriste- ja sokkelilistan avulla saadaan yhtenäinen ilme, kun yhdistetään toisiinsa kaksi tai useampia hyllyjä.

Stilmässigt tycker jag den skulle passa. Vill inte ha en vanlig vit fyrkantig bokylla. Den här är lite mera utsmyckad med pärlspånt och krönlist. Pris 259€.

Frågan är bara var man skulle placera den. Behöver dessutom säkert två stycken eftersom de böcker vi har i föjset bara är en del av de böcker vi har. Vi har flera lådor med böcker i Johnnys rum. Eftersom jag också tycker om gamla böcker så tror jag nog vår samling kommer att växa med åren så det gör inte något om man inte fyller bokyllorna helt just nu.

Det finns också en mindre modell (189€), men tycker bättre om den större.

LIATORP Kirjahylly IKEA 3 siirrettävää hyllylevyä. Hyllyvälejä voi säätää tarpeen mukaan.

Då man ser vad olika möbelfirmor har i sina sortiment så hittar jag inte en enda bokhylla som jag skulle vilja ha. Eller jo, såg en som skulle duga, men den kostade 1400 någonting så då är nog IKEAS billiga om man jämför med den.

Vi ska ju inte till Ikea just nu, men under sommaren kommer vi nog att köra förbi ett och annat Ikea varuhus så kanske man slår till och köper en hylla eller två då.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0