Hemma igen

Så var man hemma igen då. Jobb imorgon bitti. Den semestern gick snabbt! Men en bra semester var det nog! :)
Var en bra hotellweekend i Tammerfors. På fredagen testade jag bl.a. på gymmet på hotellet medan Johnny var i bastun, men gymmet var nog ingen höjdare. På lördagen blev det först loppisrunda samt några antikbutiker, men köpte ingenting! Var till åtminstone 8 olika loppis, men hittade inget att köpa! Det var nog ovanligt! Vi var också en snabb sväng till Idea Park på lördag, gick inte igenom hela, hade sett ut de butiker jag skulle till så det gick ganska snabbt. Köpte inga kläder heller och såg knappt på några. Det är nog bara inredning som gäller för mej just nu, har inget tålamod att se på kläder.


Fint väder påväg till Tammerfors


Paus i Juustoportti


På hotellet


Frukost dags!


Träffade den här figuren på loppis!

En 18 tiden igår kväll for vi till Nokia och Rantasipi Eden för att simma. Det var ett helt ok ställe, det får 3,5 bananer av 5 möjliga! :) MEN ingen gemensam bastu, vilket drar ner betyget betydligt och så var det ganska dyrt, 18€ men 16€ med plussakortet. Annars såg själva stället ungefär ut som Tropiclandia. Fick också simma till bra musik då de hade "disco" där. Var en dj som spelade musik och blåste såpbubblor och discorök.


Eden

Efter simningen var vi hungriga så då blev det ABC och Hesburger. Klockan var 22 då vi kom tillbaka till hotellet. Då hade jag iskallt och det var jättekallt i rummet, så då gick vi ner till baren på varsin Irish Coffee, fick väl upp värmen lite men då vi kom upp på hotellrummet frös jag igen så då blev det att koka lite vatten och dricka varsin kopp kakao :)

Idag for vi från hotellet 10 tiden. Var via ett bra loppis i Hämeenkyrö. Kunde ej fara till ett bra ställe efter vägen som Mia rekommenderade för de hade inte öppnat då vi körde förbi. Hittade ett vitt litet skåp på loppiset, Johnny fyndade en födelsedagspresent (dock inte åt sig själv). Sedan for vi vidare till Ikaallisten Kylpylä. Hade inga höga förväntningar. Priset var helt ok, 14,50, men Johnny betalade ju studiepris på 10€ och jag hade kvar av mina motionssedlar så jag betalade bara 2,5€. Själva badet var inte jättestort men där fanns en utebassäng som de t.o.m. hade upp fast det var -16 ute. Efter ett tag hittade vi också en gemensam ångbastu! Vilket drog upp betyget lite, men det stannade nog på 3 bananer av 5 möjliga. Hittills har inget bad slagit Vuokattis Katinkulta som får 4,5 bananer av 5 möjliga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0