Malenas villa och auktion i Malax

Hade en mycket trevlig kväll på Malenas villa igår. Lite dramatik fick vi också till då vi låste ut oss, men efter att vi slog våra kloka huvuden ihop så kom vi oss in i villan igen till sist :) Glömmer ju inte bort den kvällen i första taget :) Vi badade också bastu och var och simmade. Vattnet var ganska kallt, men var skönt med ett dopp ändå! Sedan spelade vi "Ticket to ride" tills vi tyckte det var dags att gå o sova. Imorse blev det tidig väckning och sedan for vi alla på auktion till Malax. Var en ganska tråkig auktion egentligen, bara dyra saker, men jag gjorde ett fynd ändå. Köpte ett tallriksskåp. Trodde nog det skulle bli flera hundra euro dyrare, men det var bara jag och en samlare som bjöd på skåpet, blev slutligen 270€, vilket inte var dyrt för ett sådant skåp. Sen var vi alla på god mat till Åminne.

Var en mycket trevlig gårdag samt dag idag. Vet inte när jag kommer att få träffa Malena och lilla S igen, men hoppeligen snart. Är ju nog bara att hoppa i bilen och köra 500km.

Vet inte vad det är för fel på min sladd som jag ska koppla till telefonen så nu får jag inte in några bilder hit, men ska försöka lösa problemet under kvällen.

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Fin blogg, allt bra? :)

2011-08-14 @ 11:16:39
URL: http://elllinorw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0