En skidtur i Skatila

Ett bra sätt att testa nerverna på var att bestämma att vi alla tre skulle fara och skida till Skatila. Ingen av oss hade stått på några skidor i år, ja flera av oss inte på många år. Wilma protesterade hela vägen dit. Jag tänkte inte få på mig skidorna, visste inte hur jag skulle klicka fast skon 🙈. Det gick till sist. Wilmas stavar var för korta, så det gick inte så bra framåt. Efter många tårar fick jag ta Wilma i handen och leda henne en bit efter spåret och tillbaka. Johnny skidade några varv runt planen. Jag for också ett varv runt. Sedan fick det vara bra. Tror nästan hon får skida på dagis nästa gång.


Mina skidor for mest bakåt, men vem vet när de senast blivit vallade. Johnny blev inspirerad och for och köpte nya skidor. Jag behåller nog mina 499 marks skidor ett tag till. De håller nog bra där de står i uthuset. 

En liten utfärd blev det nu i alla fall, men åtminstone jag hade inga nerver kvar då vi åkte hem. Nästa gång gör vi nog något roligare, jag har ju aldrig riktigt tyckt om att skida ändå. Men hellre skidar jag än skrinnar 🙈 🙂.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0