Ett besök på Aava Kertun Kotitila

Igår blev det äntligen ett besök till djurgården/bondgården. Har i flera år tänkt tanken, men nu först blev det av 🙂. Tror det var ganska passligt med tanke på Wilmas ålder, ifjol tror jag inte hon skulle ha varit lika intresserad av djuren utan mera rädd. Nu ville hon till och med rida på en ponny. Hon var riktigt duktig 😍.




Det var spännande att mata djuren, speciellt alpackorna.




Kalkonerna såg lite roliga ut tyckte jag. Vet inte om jag sett kalkoner på så nära håll förut. Wilma passade på att gunga lite och leka med en flicka också 🙂.





Då Wilma sa att hon ville rida på ponnyn trodde jag att hon skulle ångra sig direkt hon satte sig på hästryggen, men nej, det gick hur bra som helst 😍. 


Stället var förvånansvärt finskt med tanke på var det ligger, i Södra Vallgrund. Personalen kunde knappt svenska, men försökte nog prata ändå. Inträdet var 7€ per pers, kunde kanske ha fått vara lite billigare för barn, men okej. Jag trodde där skulle finnas mera att se på, men Wilma var nog nöjd. Visst kan vi tänka oss att åka dit igen, men kanske det får bli ett nytt år.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0