Kalla dagar och värmande brasa

Ännu en vecka är över. Vi har njutit av soliga men kalla dagar. Kallare än så här behöver det inte bli. Då blir det problem med dagsvilan. Wilma sover nämligen inte inomhus på dagen. Har testat många gånger. Efter två timmars kämpande går man ut till sist. Om det blir för kallt ute är räddningen bilen, förutsatt att rätt bil står på gården. 
 
 
Brasa har vi eldat flera dagar. Mysigt att stiga upp på morgonen och njuta av brasans värme. Wilma tycker det är intressant att titta på elden, nästan lika intressant som tv:n. 
 
 
Snö har vi också fått. Helt tillräckligt om man frågar mig. Om ni vill veta något som jag irriterar mig på just nu då det handlar om snö så är det traktorspår i snön efter vägen. Vagnen hoppar ju och skuttar så. Vet förstås inte hur det känns där inne, men för säkerhetsskull går jag ziczac efter vägen för att undvika de värsta hopporna. Förra vintern var det halkan som irriterade mig. Inte kunde jag tro att det skulle vara traktorspår som skulle störa mig denna vinter. Bråddarna har dock varit i flitig användning i vinter!
 
I fredags fyndade jag två pyjamas med fot på loppis, de var helt perfekta, lite för stora, men det var ju bara bra. Igår var jag via Combo en sväng också, men hittade bara en mumin bilderbok. Idag har vi varit i Västervik hela dagen. Vi samt Johnnys föräldrar var bjudna på mat. Sedan blev det en omväg via Replot innan vi kom hem igen. Har verkligen fått se mycket av näromgivningen det senaste halvåret, hehe. 
 
 
Kommande vecka blir det mamma-barn träff, gym, ett besök till jobbet för att skriva på några papper, babysim och säkert en hel del promenader.
 
Hoppas på en bra vecka!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0