Sista helgen i Oktober

Så var ännu en helg förbi. Önskar det kunde vara helg varje dag så Johnny skulle vara ledig hela tiden, blir nog lite långtråkigt att gå här hemma hela tiden. Den här helgen har vi haft sköna sovmornar. Visserligen varit upp en sväng vid 6-7, men sedan gått och sova igen och vaknat efter 9. 
 
Så här glad kan man vara då man får ligga i mammas och pappas säng en stund. Och såklart är det en muminpyjamas hon har på sig, hehe. 
 
 
Igår var vi på mässan som ordnades i Botniahallen. Där fanns inte så mycket att se så det blev ett snabbt besök. Wilma sov sig igenom hela mässan som tur var. Sedan blev vi bjudna på mat hos mamma och pappa. På vägen hem åkte vi en sväng via Västervik hamn. Fint väder var det, men lite kallt.
 
 
Idag har vi mestadels varit hemma. Jag har prissatt loppissaker. Ska börja sälja från tisdag så nu gäller det att få prislappar på alla saker. Som tur har jag i flera veckors tid redan gått igenom sakerna, men som sagt, prislapparna måste ju också på. Johnny har varit duktig och gjort sånt som sällan blir gjort. Bl.a. har han rensat ur alla golvsilar i badrummet samt tvättat duschskåpet. Näst på tur är nog väggarna i duschen,vet inte när de senast blev tvättade. Ikväll blev den en promenad till Målarbackan.
 
Molly har vilat middag i vaggan. Var just upp för att hämta en sak, då såg jag att någon, troligen Molly, hade spytt i vaggan. Mindre roligt. Så då fick jag börja leta fram en ny filt att lägga dit. Som tur har vi många filtar och jag hittade en som redan var full med katthår som jag satte dit. Knappast Wilma kommer att sova i den heller så kissona får nog överta vaggan igen.
 
 
Några planer för kommande vecka har vi inte. Borde komma mig till gymmet någon dag då det inte blev något gymmande denna vecka pga. förkylningen. Känner mig relativt fri från den nu så det är dags för nya tag igen. Ja och så måste jag nog åka flera varv via loppis och hålla reda på bordet, det brukar ju ha en viss tendens att bli råddigt efter bara någon dag.
 
Önskar er alla en bra start på den nya veckan!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0