En oktobervecka och från mage till rygg

Här har det inte hänt så mycket denna vecka. I tisdags var vi dock ut en sväng med bilen. For med tack kort till mödrarådgivningen och till jobbet. Wilma uppförde sig exemplariskt då vi gick in till jobbet. Hon bara såg sig omkring med stora ögon och funderade säkert vart hon hade kommit. 
 
Igår fick vi äntligen sålt båten, den mindre alltså. Var ett par från Alajärvi som kom efter den. Skönt att slippa den nu då vintern kommer. Igår hade vi också besök av pappas moster Berit. Tack för besöket!
 
Igår blev det också två promenader. Andra gången vi var ute och gick sov hon hela 1,5 timme, duktig flicka. 
 
 
Idag åkte vi iväg till Forskärr och köpte en till halare åt Wilma. Fyndade den på Facebook loppis. En Älskling halare. Har nog en huva också, men den kom ej med på bild. Är så svårt att veta när det blir kallt och hur snabbt hon växer, bäst att vara förberedd. Har på känn att den ena halaren är för liten redan. Bäst att ha en större redo för användning. Fick äntligen också inhandlat en ny nappflaska. Den hon har haft är egentligen menat från nyfödd upp till två månader, nu köpte jag nästa storlek. Var ju på tiden. Lite större var den också. Denna gång blev det en rosa flaska.
 
 
Nu har vi just varit ut på en kvällspromenad i mörkret. Märks nog att det blir mörkt snabbare om kvällarna. Finns bara ett håll att gå åt då det är mörkt, i dessa varg tider vill man nog inte gå där det inte finns någon gatubelysning. Nu blir det ett glas alkoholfritt vin (har hittat en sort som inte smakar pyton) och lite ost, passar bra en mörk höstkväll som denna. Och just då jag höll på att publicera inlägget så svänger sig den lilla busen från mage till rygg, lilla duktiga Wilma ♥.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0