Vecka 37 (36+0), loppisfynd och BB väska

Idag går vi in i vecka 37 (36+0), 28 dagar kvar till Bf. Jag väntar med spänning på måndagen då vi ska till Mödrapolikliniken. Får se vad de säger där. Håller tummarna för att de får svängt på den lilla i magen, då hon nu envisas med att inte svänga på sig själv. Jag antar att de tyngsta veckorna börjar nu. Jag känner mig som en flodhäst. Värst är nog då det är så obekvämt att både sitta och ligga. Att stå är inte heller bra för då får jag svullna fötter. Idag åkte stödstrumporna på direkt från morgonen, så på den fronten är det bättre idag. Några förvärkar eller sammandragningar tror jag inte att jag känt av ännu. Eller så kanske jag har gjort det. Svårt att säga då jag inte vet hur det ska kännas. Visst tynger det till och från i magen, men det är nog mest bebisen som rör på sig. Känner mest av huvudet som rör på sig, men visst känner jag små sparkar långt långt nere också. Antar dock att jag inte känner av sparkarna lika mycket som huvudet eftersom magen är mera uttöjd upptill där huvudet är. Så några problem med sparkar på revbenen har jag inte behövt ha än åtminstone. Vet dock inte om det är så mycket skönare med sparkar på urinblåsan, hehe. 
 
Igår blev det som sagt en runda på Combo. Denna gång kom jag ut med följande saker.
 
 
En virkad gardin för 2€, pyjamas 56 1€, klänning 50 2€, sommarhatt 1€, älskling mössa 2€, Tofslan o Vifslan dubbelsidig mumintallrik (tillverkad 2006-2007) för 18€, en randig långärmad blus för 1,50€, en lååång svart t-skjorta för 2€ samt fyra tidningar för 50 cent styck. Egentligen fanns det nog en till mumintallrik som jag kunde ha köpt, hade inte den heller, men den här har jag sökt efter i flera år, så fick bli bara en tallrik denna gång. 
 
Tidningarna har jag tänkt packa ner i BB väskan. Likaså morgonrocken jag fick till födelsedagspresent. Annars är det lite svårt att veta vad man riktigt ska packa ner i väskan, eller väskorna. Redan finns det nog en del saker nerpackade så som några ombyten bebiskläder, hygienartiklar, telefonladdare, amningströjor/linne m.m. Vet ju nog ungefär vad man kan tänkas behöva, men vissa saker kan man ju inte packa ner före det väl gäller. Har tänkt packa ner mjukisbyxorna och leggingsen jag använder mest varje dag, dessutom är det nog inte så smart att packa ner frukt redan nu då man inte vet om det går in i juli innan den lilla vill titta ut. Har på känn att jag skulle kunna packa med hur mycket som helst. En kylväska skulle också vara bra att ha med, jag som inte klarar mig utan turkisk yoghurt, hehe. Nåja, kanske jag klarar mig några dagar utan...
 
Så såna funderingar har jag idag. Imorgon blir det åter igen en tripp lite norrut. Närmare bestämt till Jakobstad för att hälsa på hos Malena, det blir säkert en trevlig dag!
 

Kommentarer
Postat av: emma

kul med loppis :)

Svar: Javisst! ☺
Caroline

2018-05-30 @ 16:32:06
URL: http://nouw.se/islycka
Postat av: Sandra

Babykläder finns ju vid bb, så om du inte vill använda egna där räcker det med att ta med en omgång att ha när ni far hem 😊

Svar: Okej! Det visste jag inte, men tar nog med egna ändå ☺.
Caroline

2018-06-01 @ 13:52:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0