Kanske sommaren snart är här?

Då var det fredag åter igen. Veckorna bara susar iväg. Nu är det mitt i allt maj månad. Känns ju som om det just var julafton, nästan i alla fall. Imorgon är det dags för Megaloppis i Botniahallen igen. Något jag gått och väntat på i flera månader. Inte sagt att jag hittar något att köpa, men man vet aldrig. Det är mest stämningen och förväntningarna före man "rusar" in i hallen som är bäst. Ofta brukar det vara ganska höga priser på loppiset i Botniahallen. Så man ska inte ha några höga förväntningar. Hoppas ändå på att göra något fynd. 
 
Idag ser det ut att bli en regnig dag igen. Inget uteväder för mig. Då man går in och kollar väderleksprognosen för de kommande tio dagarna så ser det ganska bra ut, förutom idag då. Annars visar det 15-20 grader och halvklart till full sol, håller tummarna för att det blir så då. Då är det ju nästan sommarväder, ja i alla fall finländsk sommar. Jag skulle inte klaga om sommaren kom tidigt i år, bara den inte försvinner lika snabbt. 
 
 
Kissona tycker också om då det blivit varmare väder. Då kan de t.ex. sola i fågelbadet, förutsatt att det inte finns något vatten där. Att bada är inte riktigt deras favoritsysselsättning. Eller vad vet jag. Whiskas har vi aldrig duschat. Molly duschade vi nångång då hon var liten, men det var ingen trevlig upplevelse, hehe. 
 
Hoppas ni får en bra helg!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0