Årets första cykeltur och två promenader

Igår tog vi årets första cykeltur. Lite sent kan tyckas, men det har bara inte blivit av före nu. Så värst behagligt var det inte, men det gick. Längre än till Målarbackan skulle jag inte ha velat cykla. 
 
 
Nu ser det ut att bli en paus med de varma dagarna. Faktiskt lite skönt kan jag tycka, men det behöver ju inte bli vinter igen. Det finns en hel del saker som borde bli gjorda inomhus och de sakerna blir inte gjorda då det är vackert väder ute. Kan hända vi åker och köper gurk och tomatplantor till växthuset idag, så inga temperaturer under nollstrecket tack. Helst nog varmare än noll grader också, annars blir det dyrt att värma upp växthuset, hehe. 
 
Både igår och idag har jag kommit mig ut på promenad. Inte illa det. Har inte blivit många promenader denna vår då jag tycker det är så tråkigt att gå samma väg dag ut och dag in. Igår blev det dock en tur längs skogsbilvägen. Lite spännande blev det då jag såg en död orm på vägen och så prasslade det i diket på flera ställen. Någon varg eller annat odjur såg jag dock inte. 
 
 
Idag gick jag fram och tillbaka till Marthagården i blåsten, ca 13 grader kallare än igår. Konstaterade att häggen blommar på flera ställen och så har det börjat grönska på åkrarna.
 
 
Idag är det också Mollys födelsedag. Hur det såg ut då hon fick sin present får ni se lite senare idag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0