En dag med kattsällskap

Igår blev det en dag här hemma. Kissona var nog glada för lite sällskap för de sprang ut och in som de inte gjort på länge. Lämnade att stå och se på snön. Tar nog länge innan all snö har smält. Känns väldigt avlägset att om två månader börja så någonting i odlingslådorna då det ser ut så här just nu. Men vem vet, snön kan ju smälta snabbt.
 
 
Whiskas funderade om hon möjligtvis skulle sopa trappan, men ångrade sig. Jag plogade upp gången till terrassdörren så hon lättare skulle kunna springa mellan dörrarna, men använde hon gången? Nej. Hon gick förstås tätt intill husväggen där det nästan är barmark. Får väl använda gången själv då. 
 
 
Idag jobbar jag dagen lång, med en liten paus på tre timmar mitt på dagen. Det blir alltså först personalmöte på förmiddagen och sedan jobb 15-21. Sedan jobbar jag natt torsdag till fredag. Hoppas jag orkar jobba natt. Kändes nästan som om krafterna tänkte ta slut senaste jobbnatt, det var lååånga 15 timmar. Slutar 9 på fredag morgon och sedan har jag ledig helg. Ska bli så avkopplande med nästan tre lediga dagar. Det behöver jag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0