Loppisrace i Pensala och en sväng till Storsand

Igår var vi på ett riktigt roligt loppisrace till Pensala. Samtidigt ordnades det också loppis och auktion i Kimo, men vi bestämde oss för att satsa på loppisrace istället. Det blev några riktigt roliga timmar då vi bekantade oss med en ny by. Ja själva byn är nog inte ny, men för oss som bara kört förbi där tidigare var det intressant att svänga in på alla småvägar och se sig lite bättre omkring. Förutom övriga loppisdeltagare så fanns det en hel del flugor i farten också, får bara hoppas vi inte tog med oss några hem, har nog tillräckligt av dem här också, hehe.
 
 
Jag fyndade mest på klädfronten. Denna gång mest åt mig själv. Hittade bl.a. en amningstunika och tröja. En Älskling babyfilt, men liten pyjamas och en arabia smörbytta utan ena örat köpte jag också. Johnny hittade en hel hög med Kalle-Anka, vad annars, samt lite råmjölk. 
 
 
Då vi fyndat färdigt åkte vi till Storsand för att kolla läget. Vi hade faktiskt tagit med oss simkläder, men något dopp i det blå blev det inte denna gång. Det blåste hårt vid stranden och solen höll sig bakom molnen.
 
 
Idag blir det en ny loppisrunda då vi ska åka via några av de UF-lokaler som är med i loppisevenemanget 240 km loppis. Vi åker inte via alla lokaler, denna gång får det nog bli de som finns på närmare håll. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0