Kaffekoppar till Disney servisen

I flera år har vi samlat på en julservis med Disney motiv. Genom åren har det blivit x-antal tallrikar, uppläggningsfat och liknande. Vi har dock länge sökt efter kaffekoppar till servisen, men inte lyckats hitta några. Att beställa från tillverkaren var förstås uteslutet pga priset. Kunde inte tro mina ögon då jag såg ett helt bord fullt med kaffekoppar, assietter och andra muggar på det ena loppiset i Jakobstad. Oj oj! Priset var 10 euro per kopp med fat, så helt okej pris med andra ord. Dock tyckte jag att assietterna var väl dyra så de fick tyvärr lämna kvar i hyllan. Kunde ej heller köpa alla kaffekoppar som fanns, men sex stycken är en bra början. 
 
 
Några andra saker hittade jag förstås också. Men en sak åkte direkt in i presentskåpet. I klädväg blev det en liten klänning 50 för 75 cent samt en body 80 för 50 cent. Lite läsbart fyndade jag också.
 
 
Johnny blev glad över att få en till Kalle Ankas Pocket att läsa samt ännu en till "kokbok". Hade först tänkt lägga dem i presentskåpet, men ångrade mig. Även kaffekopparna hade varit en perfekt julklapp åt Johnny, eller rättare sagt åt oss båda, men att hålla tyst om vilket fynd jag gjort hade inte varit det lättaste. Nu kan vi ju också använda kaffekopparna före julafton om vi så vill.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0