Gårdsloppis i Vapenbrödrabyn

Idag var det dags att åka på årets första gårdsloppis. Visst har det redan ordnats på andra håll här runtomkring, men det här var första som vi hade passligt att åka på. Vet inte riktigt hur många gårdar som anmält sig, räknade aldrig, men ca 15 skulle jag tro. Dessutom hade en hel del ställt upp sina loppisbord i parken som finns mitt i stadsdelen.
 
 
 
Jag fyndade bl.a. en till amningsdyna som såg ny ut, hela 1 euro kostade den. Bra att ha två. Dessutom var den riktigt snygg med moln i grått o vitt. En bitring i oöppnad förpackning betalade jag 50 cent för och så blev det förstås lite mera babykläder. Ja, jag vet att jag blivit tokig i babykläder, men det finns ju värre saker att vara beroende av, hehe. Då kläderna dessutom var nästan gratis så kunde jag inte lämna kvar dem. Köpte en påse med storlek 62 o en 68. 1 euro per påse med ca 20 plagg i var påse. Fanns nog fler påsar med ännu fler storlekar, men tänk, jag kunde hålla mig till två. Annars skulle jag säkert ha kommit hem med över 100 plagg, hehe. Fanns nog några plagg som hamnar direkt i donera eller sälja högen, men största delen var hur bra som helst. Och då är jag ganska kräsen, de får inte vara hur noppiga som helst. En relativt ny tidning köpte jag också. Johnny fyndade en liten kastrull. Lägger nog upp bilder på sakerna bara jag får dem tvättade och organiserade. 
 
En lyckad loppisrunda blev det i alla fall. Nästa helg ordnas det också loppis på många håll. Vi får se hur läget är då, knappast har väl någon baby dykt upp innan dess, men man vet ju aldrig. Antar nog att ni hittar oss på loppis nästa helg också.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0