En sommardag på Lillö och midsommarveckan är här

Helgen gick mest i loppisens tecken, men nog hann vi med annat också. Igår började vi dagen med att åka via några Uf lokaler på loppis, det blev väl 7 stycken om jag inte räknat fel. Skulle nog ha funnits fler att åka till, men det fick räcka så. Istället åkte vi till Lillö där mamma bjöd på mat. Det var riktigt varmt och fint väder, en riktig sommardag. Tog ut solstolarna och ett parasoll och satte oss vid stranden och läste. Roddbåten åkte också till sjöss så vi var ut en bit med den. Dock blåste det en del längre ut, så blev ingen lång båttur. Fick åtminstone känna doften av hav, vad mera kan man begära. Ännu en doft av sommar. 
 
 
Idag kom äntligen det efterlängtade regnet. Det behövdes verkligen. Får se nu om det kommer allt regn på en gång denna vecka, eller hur det blir. Midsommarvädret ser minst sagt bedrövligt ut än så länge, men det kan ju ändras.
 
Imorgon har jag en tid till Mödrarådgivningen, det blir väl det vanliga. Egentligen skulle jag nog mest bara vilja att allt skulle sätta igång, men Bf är ju först 27.6, alltså nästa veckas onsdag, så jag har inga höga förväntningar på att det sker denna vecka. Jag äter dock dadlar och dricker hallonbladsté, men att någondera skulle påskynda förlossningen tror jag inte (fastän andra påstår något annat). Men det skadar ju inte att försöka. Om inte annat så sägs det ju att både dadlar och hallonbladsté innehåller sådana ämnen som är bra för kvinnor både i slutskedet av en graviditet samt efter förlossningen. Börjar inte räkna upp alla fördelar här, utan du får googla om du vill veta mera.
 
Den 25.6 ska vi ju till Mödrapolikliniken, så får se då vad de gör där. Om jag blir igångsatt då direkt eller hur det blir. Helst vill de ju inte sätta igång förlossningen, men då igen så är det inte bra om den lilla i magen blir för stor heller. Det återstår att se hur läget är nästa måndag. Kan knappt vänta. Känner mig så otymplig och det blir allt svårare att sova bekvämt. Inatt kunde jag knappt svänga på mig, men det berodde också på att det var så trångt i sängen. Molly låg och bredde ut sig. Men jag hade inte hjärta att flytta på henne, så där låg jag snällt och försökte somna om fastän jag låg obekvämt. Är man djurvän så är man.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0