Den beräknade dagen är här, men ingen baby ännu

Ännu en lugn dag. Inget pågång ännu åtminstone, fastän det var idag hon skulle komma. Kanske hon har missuppfattat min planering, hehe. Idag hämtade vi hem min bil, så nu fungerar bromsarna åtminstone. Var också på jakt efter ett baby badkar med tillhörande ställning, men hittade inget. Tipsa gärna om ni vet var man kan köpa ett. Skulle vara behändigt att inte behöva stå på knä eller balansera badkaret på wc byttan. Att lägga badkaret på köksbordet går väl i värsta fall, men känns inte som det bästa alternativet. Möjligtvis kan man ju bada i bastun förutsatt att bastun inte är varm...och vår bastu är ju varm mest hela tiden. Såg också på ihopfällningsbara badkar, men då igen, ingen ställning till dem heller.  
 
Till sist blev det en runda på Combo. Kom ut med en rosa filt med vita stjärnor på. Ska lägga den över spjälsängen, alternativt använda som sängöverkast. Nu står spjälsängen där den ska stå, i fotändan på vår säng. Tror dock inte det tar så länge innan Whiskas har hittat den så bäst att lägga filten över. Hur vi sen ska göra med en bebis liggande i sängen vet jag inte. Tar det som det kommer. Kan ju hända Whiskas blir livrädd av allt oljud och inte vågar sig dit mera. (Inte för att jag hoppas på en baby som gråter hela tiden heller). 
 
Vad vi ska göra ikväll vet jag inte, möjligtvis fara ut och köra på några hoppiga vägar, så kanske det sätter igång, hehe. Just nu njuter vi av sommarvädret för fullt på terrassen. Det ska ju tydligen regna imorgon. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0