Maxmo skärgårdsloppisrace och mat på Tesses Café

Igår fick Wilma vara med på sin första loppisrunda. Hon uppförde sig utmärkt. Det vill säga, hon sov sig igenom hela racet. Vi började i Kaitsor och körde sedan vidare mot Österö och Västerö. Det var långa avstånd mellan de flesta försäljningsställena, så vi åkte inte runt till alla gårdar. 
 
 
Vi hittade nog en del saker att köpa, såklart. Denna gång mest baby relaterade prylar. Det blev en sittvagn för 10 €, en hög med Duplo lego o tillbehör för 15€, en matlapp för 3€, en bebis bok för 2€ och en Brio gåvagn för 5€. Dessutom fyndade Johnny någon slags trälåda/väska. Jag är nöjd med loppisfynden! Visserligen behöver vi kanske inte alla saker riktigt ännu, men det är bra att ha då man väl behöver.
 
 
Efter loppisrundan bjöd mamma och pappa på mat på Tesses Café. Även det gick bra, fastän den lilla damen såg lite sur ut så sov hon sig igenom sitt första besök vid Tesses också. Hennes mor och far var glada som kunde äta en hel måltid utan större bekymmer.
 
 
Eftermiddagen gick åt till att lufta baken på lilla damen. Det gick åt många handdukar och så blev jag våt i famnen. Men ingen skada skedd. Det finns ju tvättmaskin, hehe. Åskan rullade också här över, lite onödigt kan man ju tycka. Idag skippar vi loppisracet i Smedsby och åker på en snabb loppisrunda till Solf. Får se om vi fyndar något idag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0