Wilmas dop 18.8.18

I lördags blev Wilma döpt i Älvkyrkan här i byn. Det blev en riktigt bra dag, sammanlagt blev vi ungefär 30 personer. 
 
 
Dopfunten som Johnny gjort kom väl till användning och mamma hade fixat fram en näsduk att torka huvudet med. Nu efteråt ska hon dessutom brodera in namn och datum på näsduken. Dopklänningen är gammal, från början av 1900-talet, bl.a. min morfar har haft den. Mamma har "renoverat" klänningen lite med nya spetsar, rosor och band. 
 
Wilma fick hela fyra faddrar. Tack till ni som ville bli hennes faddrar! Det blev lite trångt framme i kyrkan då vi var så många, men det gick. Wilma fick först vara i farbror Tommys famn. Så värst glad var hon inte över det till en början så Johnny fick ta i henne en stund. Sedan somnade hon i Tommys famn. Tack också till min syster Elisabeth som ställde upp och spelade tramporgel.
 
 
Efteråt blev det kaffe och tårta vid Marthagården. Johnny samt hans föräldrar hade pyntat och fixat så fint. Jag hade ju nog också varit med vid förberedelserna, men så mycket till hjälp har jag inte varit då jag mest haft en liten en i famnen. Tack för hjälpen med allt!
 
 
Tårtorna hade vi beställt från Knips i Kvevlax. Gräddtårtan hade vi plockat idéer till från lite olika tårtor vi sett på nätet och resultatet blev riktigt bra, de är nog duktiga vid bageriet!
 
 
Wilma bytte om till en prinsess klänning och somnade på väg till Marthagården. Sedan sov hon sött en god stund, så vi fick njuta av tårtorna i "lugn och ro". Hon fick en hel del fina presenter. Tusen tack hälsar hon!
 
Tack än en gång till alla som hjälpte till med att göra Wilmas dop till en oförglömlig dag ♥.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

hon fick vackra namn och vackert dop.

2018-08-20 @ 18:00:50
Postat av: Nadja

Vilken vacker tårta! :)

Svar: Javisst var den fin! ☺
Caroline

2018-08-21 @ 17:09:39
URL: http://nadjuska.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0