En specialmuminmugg

I torsdags, 9.8, var det mumindagen. Dagen till ära gavs det ut en specialmugg som endast såldes den dagen. Jag var nog inte ensam om att försöka få tag i specialmuminmuggen. Direkt vid midnatt satte jag mig framför datorn och försökte köpa muggen från två olika webshoppar, men det gick inte. Allt hakade upp sig, dessutom var det kö till betalningen. Efter bara några minuter var muggarna slutsålda på den ena sidan. Senare på natten då jag gick in på den andra sidan var de slutsålda där också, suck. Nåja, jag var ju inte förvånad, det var ju ungefär det jag hade förväntat mig. Vem vet hur många tusentals andra som samtidigt försökte köpa en mugg, inte konstigt att det inte gick.
 
Bild härifrån.
 
I närheten fanns det en enda butik som skulle sälja muggen. Iittala Outlet i Stenhaga. Dörrarna skulle öppnas redan klockan 7 på morgonen. Skulle gärna ha velat ställa mig i den kön, ja inte för att jag tycker det är roligt att köa, men för att förhoppningsvis få tag i en mugg. Tyvärr fick jag hoppa över köandet denna gång. Skickade istället iväg Johnny 8 tiden, men då var det lång kö utanför gallerian. Han hade inte tid att ställa sig i någon kö. Johnnys bror hade varit tidigt i farten och ställt sig i kö och lyckades faktiskt få tag i en hög med specialmuggar. Lite avundsjuk är jag nog. Muggarna sålde slut på lite över en timme i gallerian. 
 
Det tog inte länge innan den första muggen dök upp till salu på nätet. Förstås till det mångdubbla priset. Jag betalar inga såna summor. Frågan är ju sedan, vad är muggen egentligen värd? Knappast lika mycket som många andra specialmuggar som utkommit tidigare i begränsade upplagor. Sist och slutligen finns det nog säkert ganska så många exemplar av den här specialmuggen. 
 
Fin är den dock. Det är något speciellt med solnedgångar.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Den är fin men 180 känns nog mycket för en kopp. Kanske priserna sjunker senare eller vad tror du?

Svar: Jo, det är nog väl dyrt. Får hoppas priserna sjunker ☺.
Caroline

2018-08-13 @ 12:12:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0