Sömnlösa nätter och helg igen

Islossningen ser ut att vara över här för i år. Skönt det. Har nu igen haft två nätter då jag knappt fått sovit något. Natten till igår tog det helt enkelt sjukt i sidorna, samt så funderade jag ju på vattenläget. I natt har jag haft sån huvudvärk att jag till sist, efter 1,5 panadol, kunde somna efter klockan 3. Men har inte sovit så bra ändå. Vaknat hela tiden. Dessutom var blodtrycket högt igår kväll och i natt. Låg förstås och oroade mig att det var något värre fel, och det sänker ju inte precis trycket. Idag morse var blodtrycket helt okej, men märker att det stiger snabbt då jag gör något. Är ju förstås trött och då har jag automatiskt högre blodtryck, inget konstigt med det. Huvudvärken kommer antagligen både från nacken och bihålorna. Tynger till och från både under och ovanför ögonen, samt att jag aldrig ser ut att bli av med den här förkylningen. Snyter och snyter men det tar aldrig slut. Sköljer med näskanna många gånger per dag dessutom. Även Johnny är ju förkyld, så någon vanlig graviditetsnästäppa är det inte fråga om.
 
Nu hoppas jag huvudvärken håller sig borta idag. Fick förresten förlängt min sjukledighet, som tur var, så nu är jag ledig fram till min semester som börjar 2.5. Verkligen välbehövligt med tanke på mina nätter och mitt blodtryck. Nåja, nu ska jag sluta klaga, det är ju ändå helg, om man nu ska tänka på något positivt. 
 
Idag blir det en lugn dag, får se om jag orkar fara och handla lite, eller om vi gör det imorgon. Det blir dock en kalas helg. Johnnys mamma fyllde igår och Johnny fyller på måndag. Vet dock inte riktigt vilken dag vi ska fira vem ännu, men det klarnar väl snart. Som tur är presenterna köpta, så behöver inte tänka på den saken. Någon hembakad tårta blir det inte här i huset denna gång, som tur finns det färdigbakade i butiken. 
 
Tyvärr ser jag inte skymten av någon sol idag, annars skulle jag nog ha gjort som kissona gjorde igår, njutit av solen på trappan.
 
 
Nu hoppas vi på en bra helg (med mera sömn)! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0