En sådan påsk

Det blev inte riktigt en sån påsk som jag tänkt mig. Har ju i flera veckors tid sovit dåligt, känt mig stressad. Den senaste veckan har jag sovit allt sämre. Bara någon timme per natt. Natten till lördag sov jag sammanlagt en timme och var totalt slut då morgonen kom. Blev att fara via akuten för att få sjukledigt. Blev dock mottagen av en läkare under all kritik, men fick sjukledigt två dagar, fast jag egentligen ville ha fler dagar ledigt. Fick fixat så jag har kvällstur idag istället för morgontur, så vi ska hoppas jag orkar mig genom dagen. Det är ju det att jag känner att jag inte kan och orkar arbeta på som vanligt på jobbet som stressar mig. Vill ju orka som vanligt men det går inte med en växande mage. Dessutom så får jag ju inte göra vissa saker. Ja nog är det flera andra saker som också gör att jag inte får sova, men det är nog stressen i bakhuvudet som är värst. I veckan blir det att ta ett snack med mödrarådgivningen och se vad de tycker där. Jag borde ju inte stressa, men det är lättare sagt än gjort. Speciellt nu då jag dessutom inte bara har mig själv att tänka på. 
 
Hela lördagen gick jag som i en dvala. Spenderade några timmar utomhus, vilket skulle vara bra om man inte kan sova. Tog det lugnt. Inga måsten. Hjälpte Johnny att ta ner lite julbelysning på terrassen. Molly trivdes bra i solen. På kvällen njöt vi av värmen från påskbrasan.
 
 
Igår tog vi det mest lugnt, såg på tv. På kvällen bjöd min syster på påskkaffe. 
 
Tänk, nu är vi redan inne i april månad. Mars försvann snabbt. Vi får se vad denna månad har att erbjuda. Jag hoppas jag får sova bättre, eller åtminstone stressa mindre. Önskar också att all snö skulle försvinna, helst direkt. Men det tar nog en stund. Nu då Johnny skottat bort en hel del snö från terrassen så tar det nog inte länge innan man kan ta ut en stol och sätta sig i solen med en bra bok. Vi går mot bättre tider, den här vintern har varit lång och kall. Igår fick jag en första smak av sommaren då vi grillade färska champinjoner med koskenlaskia och bacon, oj så gott det var!
 

Kommentarer
Postat av: Malena

Jag blev också sjukskriven mot slutet av min graviditet då jag inte sov. Känn efter om du orkar jobba. Du hinner nog jobba sen...😀

Svar: Ja, jobba hinner man nog göra sen :)
Caroline

2018-04-04 @ 15:51:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0