Septemberhelg på Lillö

Det blev en riktigt bra och avkopplande helg på Lillö. Åkte dit efter jobbet på fredag kväll och kom hem nu ikväll. På fredag gjorde vi inte så mycket, lagade mat och badade bastu. En fin solnedgång fick vi också se.
 
 
Lördagen var mulen. Johnny fixade "nytt" golv i lidret. Jag satt mest med näsan framför en intressant bok. Mamma och pappa var också ut på kaffe en sväng. 
 
 
En roddtur blev det lite senare. 
 
 
Ännu lite senare på kvällen tog vi oss biltur till Replot. Skulle egentligen ladda akkun till borrmaskinen, men det lyckades ej. Så det blev en "onödig" resa, men vi passade på att kika över från Replot hamn till Lillö och visst såg vi husen till sist. Med blotta ögat var det dock svårt att se så långt.
 
 
Idag vaknade vi till soligt och varmt väder. Varför kunde det inte vara sånt här väder igår? Ja, alltid ska man klaga på något. Oberoende så blev det en skön dag. En riktig sommardag. Mätaren visade 17 grader och det var ännu varmare i solen, shortsväder. Johnny tog bort en stock som var obehövlig under bryggan samt försökte flytta på några stenar i vattnet. Lunchen åt vi utomhus i solskenet. Solstolen kom fram och jag fortsatte läsa min bok.
 
 
Även idag blev det en roddtur, men ingen fiskelycka denna gång heller.
 
 
Till sist måste vi packa ihop och åka hem. Helst hade jag stannat kvar flera nätter till. Då vi kom hem välkomnades vi dock av två glada katter, så nog var det ändå lite roligt att komma hem igen.
 
 

Kommentarer
Postat av: Isabell Hedberg

Vilken solnedgång! Jättefina bilder :D
Kram!

2017-09-24 @ 21:06:11
URL: http://isabellh.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0