Första helgen i september

Helgen är över för denna gång. Första helgen i september. Det har varit riktigt fint väder, men tyvärr har jag inte haft möjligheten att njuta fullt ut av det. I fredags hade vi en liten kräftskiva för oss själva, IGEN. Ja det är helt enkelt så gott med kräftor så måste passa på då det är säsong. Denna gång blev det varma kräftor med olika dipp såser efter Ernst Kirchsteigers recept. Då maten var uppäten såg vi på några avsnitt av en serie, var skönt att sitta ute inlindad i en filt. Vill inte att det ska bli vinter och kallt, vill ju sitta ute och titta på serier och filmer.
 
 
På lördag var det tidig väckning. Det ordnades loppisrace i Sundom och racet började redan klockan nio. Helt perfekt för mig som skulle till jobbet klockan 13. Vi åkte runt till ca 20 ställen, mer än så hann vi inte med, men helt tillräckligt ändå. Hittade inget åt mig själv, bara några saker åt mamma. Johnny fyndade en hel del, bl.a. en eldriven häcksax.
 
 
Igår jobbade jag 8-17. Sedan åkte vi direkt till Lillö. Mamma och pappa bjöd på mat. Det var så fint väder så vi kunde sitta utomhus och äta, det har inte hänt många gånger i sommar. Sedan blev det en båttur och bastu. Tog mig faktiskt en kort simtur också, kan hända årets sista.
 
 
Det blev en riktigt bra helg ändå!
 

Kommentarer
Postat av: NORRSKEN EMMA

fina mysiga foton =)

ha en bra måndag
kramizz

2017-09-04 @ 08:13:48
URL: http://nouw.com/lillemmish
Postat av: Anita

Fina bilder :D

2017-09-04 @ 08:38:07
URL: http://siliiins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0