En lyckad runda på Combo

Idag blev det en loppisrunda på Combo efter jobbet och gymmet. Hittade för en gångs skull ganska mycket. Jag kom ut med följande saker:
 
Ett par jeans för endast 3€.
 
 
Två böcker för 3€ och 3,5€. Just nu är jag inne i en period då jag läser en hel del. Får se hur länge det håller i sig. Oftast läser jag mera på sommaren och mindre på vintern. Läste nyligen en bok som handlade om människor på koncentrationsläger och vill gärna läsa fler sådana böcker. Ska bli intressant att läsa den jag hittade idag. 
 
För tillfället håller jag på och läser Camilla Läckbergs nyaste? bok Häxan. Nu hittade jag en till bok i samma serie. Finns ett flertal böcker ännu i samma serie, en har jag läst och tydligen hade jag en annan av dem liggandes i sovrummet också som jag ännu inte har läst. Har också en hög med andra olästa böcker, så borde klara mig på bokfronten en tid framöver.
 
 
En uggleplånbok för 2,50€ och fyra ugglejulgransbollar för 50 cent.
 
 
Speciellt plånboken är jag glad att jag hittade. På prislappen stod det 5 euro, men allt var på 50% rea på bordet så fick den till halva priset. Har visserligen en bra plånbok, men då den är så liten. En femtiolapp ryms inte utan jag måste vika den för att få plats med den, i denna ryms en utan problem. I den här plånboken får telefonen också plats. Får ofta sjukt i axlarna då jag går runt och bär på min tunga väska, behändigt att bara behöva bära på den här lilla plånboken och skippa väskan. Går jag in i en butik behöver jag ju knappast annat än pengar, kort och telefon. Inte så ofta jag använder t.ex. handkräm eller systemkamera inne i en butik. 
 
Nöjd med dagens fynd.
 

Kommentarer
Postat av: Petra

Ååh, nu blir jag avundsjuk på plånboken också! Hälsar en annan som samlar på ugglor :)

Svar: Ja visst är den fin!
Caroline

2017-09-27 @ 13:51:51
Postat av: Isabell Hedberg

Vilka fynd! Älskar plånboken :D
Hoppas du får en fortsatt fin onsdag :)
Kram!

Svar: Tack! :)
Caroline

2017-09-27 @ 15:45:38
URL: http://isabellh.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0