Flaskor på rad

Igår kväll hjälptes vi åt att tappa upp äppelcidern som Johnny tillverkat. Jag fick uppgiften av desinficera flaskorna och korkarna samt att sedan rada upp alla flaskor och torka av dem. Det hela tog några timmar, men det gick betydligt snabbare denna gång jämfört med sist. 
 
 
Två nyfikna medhjälpare hade vi också.
 
 
Idag blev det en runda på Combo, hittade en sak som jag ännu inte vet om jag ska behålla eller ge bort, vi får se. Det har varit två fina dagar med sol. men ändå har jag inte kommit mig ut någon av dagarna. Känner mig lite lat, men så är det ibland. Tycker det är så trist att antingen välja att gå till höger eller till vänster ute vid vägen. Det är konstigt hur jag kan föredra ett promenadband/löpband istället för en promenad ute, man tycker ju att det om något borde vara ännu mer enformigt. Men så är det. 
 
Nu ska jag nog slänga in en till omgång kläder i tvättmaskinen, vet inte vem det är som fyller tvättkorgen hela tiden...
 

Kommentarer
Postat av: Malena

Hur smakar cidern? Innehåller den alkohol och i så fall hur mycket? Intressant med egen tillverkning!😃

Svar: Vet inte hur den smakar ännu. Den ska stå fram till jul innan den är helt färdig. Jo lite procenter är det nog i cidern, men man kan ju välja själv hur stark eller svag cider man lagar. Roligt att kunna göra något av nästan egna äppel (Johnnys föräldrars) 😊.
Caroline

2017-10-31 @ 16:53:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0