Det knaprar i väggarna

Äntligen fick jag se en glimt av solen! Skönt efter flera dagar med regn. Idag blev det jobb 8-15.45. Nu är jag hemma och borde snart börja laga lite mat, men har ingen brådska ännu då Johnny skulle till simhallen efter jobbet. Funderar om jag ska laga fyllda paprikor eller maletköttsoppa, det lutar åt soppa. Orkar inte stå i köket så länge i kväll.
 
För en stund sedan trodde jag att det var Whiskas som krafsade på dörren och ville in, men det var ingen bakom dörren. Gick upp på vinden och där satt Molly under soffan och tittade på väggen. Tydligen var det ett möss där bakom väggen som krafsade. Nu hörde jag ljudet pånytt här nere. Så länge de hålls inne i väggen är det okej, vill inte ha dem springandes här inne. Måste nog ladda mössfällan bakom roskis nu igen.
 
Ifjol fångade vi många möss i fällan. Molly var förstås nyfiken.
 
 
Ibland kan det gå så här:
 
 
Det är nog sällan ett möss kommer springandes över golvet, men det händer nästan varje år. Ser inte framemot den dagen då jag stiger på ett dött möss nedanför sängen. 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vet ni var mössen kommer in? Hoppas de inte skadar huset!

Svar: Nja, de kommer nog in lite här och där. Är ju ett stockhus och så har vi satt isolering ovanpå så de slipper nog in underifrån. De har säkert alltid bott här 🙂. Är bara på hösten o början av vintern vi brukar ha problem med dem, så tror inte de gör så mycket skada.
Caroline

2017-10-11 @ 19:40:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0