23.10

Idag har det varit en riktigt bra dag! Nu är jag dock trött, så gör inte mycket mera idag. Ska bli skönt med en kväll här hemma. Var ju fullt upp hela helgen. Har ännu morgontur imorgon, sedan har jag veckans enda lediga dag på onsdag. 
 
Tänkte titta tillbaka lite och se vad som hände denna dag för två år sedan, månne det var något spännande. Nja, jag jagade tydligen möss bland roskis lådorna i köket.
 
 
 
Ifjol 23.10 var det lågt vatten på Lillö och vi hade ännu ut båten. Roddbåten tog vi upp den här dagen ifjol, men i år har vi ännu inte fått upp roddbåten på land.
 
 
Nu undrar jag bara när den första snön kommer. Troligen snart. Får se om det blir en kall och snöig vinter, eller en vinter som lika gärna kunde vara höst. Då röstar jag nog för en snöig vinter. Så värst kallt behöver det inte bli. Jag fryser ju fastän det inte är kallt, så bara onödigt om det blir ännu kallare. Vill ju inte frysa. 
 
Nu ska jag linda in mig i mitt "favoritplagg" här hemma, filten alltså, och se ett avsnitt Paradise hotel innan det är dags att laga lite mat.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0