Mat på Rosso

Igår blev det alltså mat på Rosso. Inte mitt favoritställe precis, men måste ju testa på det nya stället nu då restaurangen flyttat. Mitt första intryck var nog positivt, snyggt ställe, men dock för litet. Det var kö hela tiden så skulle inte ha skadat med större utrymmen.
 
Förrättsbordet, eller salladsbordet var helt okej, men jag saknade smör till brödet och dressing till salladen (förstår mig inte på vinägretter och olja på sallad). Till varmrätt valde jag risotto för omväxlingsskull, Risotto Gambretto. Risotton bestod av räkor och chili-vitlöksolivolja marinerade scampi i gräddig pestosås. Riktigt gott! Blev så mätt så orkade inte med allt. 
 
 
Johnny valde Focaccia Pollo & Prosciutto, rostat focacciabröd fyllt med kycklingfilé, lufttorkad skinka, tomat, zucchini, tomat- och vitlöksmajonnäs, confiterad tomat samt BBQ-sås. Serverad med örtsallad och pommes frites. Det såg helt okej ut, men var ingen höjdare, allt var torrt, både biffen och franskisarna. Liten portion dessutom. Inte värt sitt pris!
 
 
Ja vad blev slutbetyget nu då? Sådär. Kan nog gå dit och äta risotto igen för en relativt billig slant, men så många andra intressanta rätter hittade jag inte på menyn. Vi fick dessutom vänta 20 minuter från att vi hade ätit färdigt tills jag fick tillkallat en servitör och kunde be om notan. 
 
Borde också testa den nya restaurangen Koko Kana som finns i lokalen bredvid, alltså i Amarillos gamla lokal, men det får bli en annan gång. 
 
 

Kommentarer
Postat av: inger jäderberg

Anita S o jag har också besökt Rosso, och mitt betyg är inte godkänt, vi fick vänta länge länge på maten o sen då vi skulle betala, går inte dit igen.
Ingen visste vad den andre gjorde,

Svar: Okej. Tråkigt då det är på det viset, men som tur finns det andra restauranger att gå till 😊
Caroline

2017-11-06 @ 12:14:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0