Loppis i Botniahallen och en dag i Jakobstad

Började dagen med en loppisrunda i Botniahallen. Där ordnades det ju storloppis idag. Träffade Sofia också, men varken hon eller jag gjorde några fynd. Var inte på jakt efter något speciellt heller, och allt var ju som vanligt så dyrt. Men hittar man inget så måste man ju inte köpa något.
 
 
Efter rundan for Johnny vidare till simhallen och Sofia och jag åkte vidare till Jakobstad för att hälsa på Malena. Var roligt att se hennes "nya" hus, riktigt fint och hemtrevligt. Vi bestämde oss direkt för att åka och äta någonstans. Det blev brunch vid Stadshotellet. Har aldrig besökt hotellet förut så det var roligt att se något nytt. Riktigt god mat hade de och dyrt var det inte heller. Vi blev mer än mätta. 
 
 
Sedan blev det en tur till det sedvanliga loppiset och ett besök vid Sunds trädgård. Åkte sedan tillbaka till Malena och eldade brasa och satt och pratade i flera timmar, riktigt trevligt! Till sist blev det fikapaus vid närbelägna Abc. Sedan var det dags för oss att åka hemåt igen. Tack för en rolig dag!
 

Kommentarer
Postat av: sofia

❤❤❤

2017-11-18 @ 21:45:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0