En dag utomhus

Det blev en riktigt skön dag i solen igår. Hann med så mycket. Var utomhus i princip hela dagen sedan kl.12 fram till 21. Rensade lite mera i blombänken, räfsade, kärrade bort en hel hög med sågspån från gräsmattan (har ännu en stor hög med ved som ska staplas). Då Johnny kom hem från jobbet grillade vi och åt utomhus. Till efterrätt blev det glass med jordgubbar, gott!
 
 
Sedan sådde vi i odlingslådorna. Det blev olika sorters sallader samt, basilika, mangold, persilja och dill. Två lådor lämnade tomma ännu, dit ska det komma frilandsgurka samt squash, men har inte köpt några såna plantor ännu (vet ej om de har ännu i butiken heller). Sedan tog vi bort alla nät som varit runt träd och buskar. Rätade också upp ekarna efter vägen så de ska växa rakt. Till sist blev det lite stenplockning på lindon, konstigt då det dyker upp nya stenar varje år. 
 
 
Efter en dag utomhus var det skönt med bastu på kvällen. En riktigt bra dag som jag kommer leva länge på!
 

Kommentarer
Postat av: egosworld.blogg.se

får man fråga vad du har grillat ? ser så sjukt gott ut ., och vad är det för dressing på? ser potatis men är det fläskkött eller kyckling ? vad är det för "grillmeny"? blev plötsligt jobbigt hungrig :D

Svar: Det var grillat griskött, squash och tomat, ingen potatis och ingen speciell dressing :).
Caroline

2017-05-17 @ 16:43:41
URL: http://egosworld.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha jaha så fel man kan ha, såg riktigt gott ut:)

2017-05-18 @ 22:56:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0