Sommarmuggen 2017

Ni har väl sett hur den nya sommar muminmuggen ser ut? Om inte så får ni se det nu. Muggen kallas "Sommarteater". "Illustrationerna på Arabias Sommarteaterkärl baserar sig på Tove Janssons muminverk ”Farlig midsommar” som utkom år 1954". Det kommer också en tillhörande tallrik, men någon skål såg jag inte skymten av. Tycker det är bättre att de tillverkar en tillhörande tallrik än en skål. I alla fall jag har mera nytta av en tallrik.
 
 
 
Vad tycker jag om dem då? Ja, kanske inte helt i min smak, lite för färggranna och skrikiga, men nog ska jag ha dem i min samling ändå. Tycker tallriken är finare än muggen.
 
Dessutom kommer det två nya skedar. Förut har jag ju inte varit någon samlare av muminskedar, men varför inte. Jag har väl ca 5 stycken och jag kunde gärna ha fler. Ännu har jag inte "vågat" använda de jag har, men misstänker att jag skulle kunna börja använda dem bara jag hade flera att duka med. I sommar kommer det alltså ut en muminpappasked och en Lilla My sked. Blev lite förvånad då det kommer en Lilla My sked, jag har ju redan en sådan, men förstås inte en likadann. Undrar om den gamla kommer att utgå ur sortimentet nu då det kommit en ny.
 
 
Alla bilder härifrån.
 
Skedarna kommer jag inte att köpa, men får jag dem i present tackar jag förstås och tar emot. Ska förövrigt bli intressant att se hur många nya muminmuggar som kommer att komma ut i år. De senaste åren har det nästan blivit för många. 
 
Vad tycker du om den nya sommarmuggen, fin eller ful?
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

För brokig och färgglad för min smak men nog köper jag den ändå.

Svar: Precis! Jo, måste ju nog ha den ändå, fast den inte är den finaste muggen :).
Caroline

2017-02-28 @ 17:37:08
Postat av: Maria

Ärligt talat tycker jag inte om muggen, men jag köpte den ändå, hamnade i vitrinskåpet, dom jag använder har jag dubletter av.

Svar: Nej den är inte riktigt i min smak heller, men nog måste jag ha den ändå. Har dock inte köpt den ännu, men hinner väl.
Caroline

2017-05-10 @ 10:47:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0