Nytvättad bil och hemlagad tortilla

Igår kväll trodde jag nästan att jag inte skulle kunna fara till jobbet idag. Frös och svettades om vartannat, mest frös jag. Stegring hade jag men inte feber. Imorse kändes det dock lite bättre och nu kommer det mest ut gröna trevliga saker ur näsan. Får hoppas det är övergående. Vet inte varifrån jag fick energin, men då jag kom hem från jobbet idag tvättade jag bilen. När gjorde jag det senast? Något år sedan. Ja nog har den blivit tvättad sedan dess men inte av mig. Åker ju iväg till Tammerfors imorgon så tänkte att det kan vara bra att kunna se ut genom rutorna samt att lamporna syns. Då Johnny kom hem hjälptes vi åt att tvätta hans bil också. Synd då det inte räcker länge innan de är lika smutsiga igen.
 
 
Då biltvättandet var färdigt gick jag in och lagade lite smaskig mat. Det blev tortilla på hembakade tortillabröd. Så gott! 
 
 
Nu åker vi nog på kaffe till Målarbackan. Sen måste jag ta fram väskan och börja packa. Ska bara vara borta en natt, men nog måste jag ju ta med mig några saker ändå. Oftast tar jag med mig för mycket, men ingen skillnad då jag tar bilen, hehe. Ska bli roligt att komma iväg på en liten kompis resa, det var länge sedan sist.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0