Låtsas tälta och glimtar från helgen

Vilken helg det blev! Fastän jag jobbade större delen av lördagen hann vi med mycket ändå. Här är lite glimtar från helgen som gick.
 
På lördag kväll for vi på kaffe till Målarbackan. Julia kissen ville också vara med.
 
 
Vi har ätit goda kräftstjärtar.
 
 
Jag har njutit av det vackra vädret.
 
 
Har fotograferat vår säng. Vem vill köpa?
 
 
Låtsades att vi tältade inatt och sov på madrasserna på golvet. Då jag vaknade hade jag sjukt i ryggen då madrasserna åkt ifrån varandra. Jag hade förstås legat mitt mellan madrasserna i en grop. Idag får vi förhoppningsvis hem den nya sängen. Tyvärr hinner jag inte sova första natten i den då jag måste åka på nattjobb. Håller tummarna för att den ryms in i rummet!
 
 
Molly såg nog först lite fundersamt på "sängen" då den var så låg, men sedan brydde hon sig inte destu mera. Hon hade fullt upp med att kolla på frassen som gick runt huset.
 
 
Vet inte om det var gårdagens promenad och det faktum att jag inte kunde byta om efteråt som gjorde att jag hade sjukt i halsen då jag vaknade imorse. Snuvan rinner också mera än vanligt. Vill inte bli förkyld igen! Suck. Vem har tid med sånt. Är väl bara att gilla läget och göra det bästa av situationen. Får med gott samvete krypa ner under filten och se på någon bra serie. 
 
Hoppas ni får en bra start på den nya veckan!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0