Februari loppisrunda i Seinäjoki

Vilken skön och avslappnade dag jag hade igår. Ni kan ju gissa vad jag gjorde. Ja jag var ju på loppis såklart! Startade tidigt på förmiddagen och åkte mot Seinäjoki. Stannade vid loppiset i Storkyro där jag fyndade en duk. Sedan körde jag vidare. Var dock lite stressigare att köra den sista bilten till Seinäjoki då jag hade en buss nästan i baken på bilen, men jag överlevde, tydligen hade bussen bråttom. 
 
 
Solen sken hela vägen, kändes nästan som vår, men bara nästan, det var ju ändå -10 grader ute. Väl framme i Seinäjoki började jag beta av listan på lopptorg. Denna gång besökte jag 5 loppisar, fanns nog två till på min lista, men de besöker jag en annan gång. På första loppisen fyndade jag mest. Lakeuden Shoppis levererar alltid. Blev lite besviken på Ykkösbasaari, där hittade jag absolut ingenting! Där fanns mest överprissatta varor. På Röda Korsets loppis hittade jag en enkel blus för bara 1€. 
 
Var också in till en "billighets" butik. Har aldrig sett den förut fastän jag rört mig i området. Hur kan jag ha varit så blind? Det var en riktigt rolig butik med massor av saker för 1€. Billig kattmat hade de också. 
 
 
Usch vad smutsig bilruta jag har. Nåja, det var inte det jag skulle tala om nu...hehe. 
 
Så värst många fynd gjorde jag kanske inte, men är riktigt nöjd med loppisrundan. 
 
 
Jag köpte en toppstjärna för 50 cent, glasburk för 50 cent, muminsked för 5,90€, duk för 2€, blus för 1€ och en klänning för 3€. Plus en liten present också. 
 
Var också via Prisma före jag åkte hem igen. På kvällen tänkte jag att jag skulle blanda lite egen coca cola, hade ju köpt coca cola koncentrat eller vad det nu heter. Hittade inte flaskan någonstans! Basilika krukan var också spårlöst borta. Alltså har jag blivit helt råddig eller? Tänkte och tänkte, var ut i bilen och såg men hittade inget där heller. Förstår inte. Hade jag glömt sakerna i butiken? Jag brukar alltid se efter så inget lämnat på bandet. Tycker att jag skulle ha märkt om två så stora saker lämnat kvar. Jag blir inte klok! Eller så har någon annan helt kallt satt ner sakerna i sin påse. Ja jag kan inte tro annat. Jag har dock inget minne av att jag skulle ha plockat ner sakerna i påsen. Så antingen lämnade de kvar eller så var det någon annan som tog dem. Jag vet dock att jag betalade för dem. Så störande! 
 
Nu kan jag knappt vänta tills nästa helg då det blir en loppisrunda i Tammerfors, ja vi ska väl nog till Ikea och några andra ställen också. Vem vet vad man gör för fynd där.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0