Vinbär och gräsklippning

Har varit en effektiv ledig dag. Klockan tio gick jag ut för att klippa gräset. Det var dock för vått i gräset ännu så började plocka vinbär istället. Lite senare kom mamma och pappa hit och plockade lite röda vinbär, men det finns ännu mycket kvar att plocka. Alla gröna samt svarta vinbär plockade jag dock. 
 
 
Frågan är nu vad jag ska göra med grönavinbären, har ju ännu kvar fjolårets i frysen...På eftermiddagen satte jag igång med att klippa gräs. Sedan paus för lite matlagning och sedan ut och klippa igen. Totalt tog det cirka 3,5 timme att klippa allt, så nu är jag trött i benen. Behövde nog inte åka till gymmet idag.
 
 
Det blev riktigt fint väder idag ändå och varmt i solen. Blev till och med för varmt med långärmad tröja på. Har ännu inte hunnit baka något som jag tänkt göra idag, men vet egentligen inte om jag måste. Johnny ska baka en västerbottenostpaj till villaavslutningen, har ännu inte bestämt mig för om jag ska baka något annat. Resten finns ju att köpa i butiken. Onödigt att laga det invecklat.
 
Nu ska jag nog lägga mig i soffan och se på lite Paradise Hotel Norge innan Johnny kommer in och vill se på något annat. Snart börjar ju Sveriges Paradise Hotel också och så har jag Danmarks senaste säsong att se på också, nåja, allt finns ju kvar på nätet så har ju något att göra i höst då regnet öser ner.
 
Önskar er en fortsatt trevlig kväll!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0