Utomhusloppis i Piteå och Gammelstads kyrkstad i Luleå

Äntligen har jag kommit mig för att ladda upp mera bilder från vår campingresa, så här kommer fortsättningen.
 
Det var lördag och vår sista dag i Piteå, eller rättare sagt vår sista förmiddag, vi skulle ju vidare norrut bara vi hade besökt alla loppisar. Denna dag ordnades det uteloppis på två olika ställen i Piteå, vid Nolia mässområde och vid Badhusparken. Vid det förstnämnda var det hur många försäljare som helst. Oj vad roligt att gå omkring där och titta på alla saker, dessutom hade de flesta riktiga loppispriser, alltså BILLIGT. Jag köpte dock bara två muminglas, men Johnny fyndade Kalle Ankas Pocket för 1 krona styck, det kan man verkligen kalla för fynd. 
 
 
I Badhusparken var det inte många försäljare, men det var ändå fint att ta sig en promenad där bredvid vattnet.
 
 
Sedan åkte vi vidare till Luleå där vi gick i någon butik utanför centrum (såklart något loppis också). Billig glass på Biltema hittade vi också.
 
 
Gammelstads kyrkstad i Luleå har jag länge velat se, så efter glassen blev det ett besök dit.
 
 
Från Luleå åkte vi vidare till Kalix. Såg en camping i centrum av Kalix, hade egentligen siktet inställt på en annan camping, men svängde in och kollade läget. Där fanns dock inga tältplatser, dåligt!, så vi åkte vidare till campingen som vi egentligen tänkt åka till. Det blev alltså Camp Frevisören i Båtskärsnäs en bit utanför Kalix. Vi bestämde oss för att ta en stuga, de var så billiga, bara 198 kr för en natt. 
 
 
Det fanns dock ett hål i golvet, men annars var det en bra och billig stuga. Kokade lite mat och satte oss ner i solen. Äntligen sommarvärme! Satt i solen hela kvällen, fick flytta stolarna allt eftersom solen flyttade på sig. Till sist tog vi med stolarna, varsin bok och lite drickbart och gick ner till stranden. 
 
 
Ännu lite senare satte vi oss på terrassen vid restaurangen och njöt av en vacker solnedgång.
 
 
En av de bästa dagarna på hela resan!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0