Kräftskiva, auktion, 11-årskalas och en natt på Lillö

I fredags bjöd vi Johnnys föräldrar på kräftor. Det blev en riktigt trevlig kväll, fastän det började regna. Molly och Whiskas var förstås också med.
 
 
 Lördagen började med auktion i Karperö. Det kom lite duggregn mellan varven, men det störde inte desto mera. Det som störde var de som stod längst fram och fällde upp sina paraplyn direkt det började regna så att ingen bakom dem kunde se vad som såldes. Det fanns mycket skräp till salu, men jag köpte en inbunden bok med halva årgången Allers från 1931. Det fanns också två böcker med Hemmets veckotidning från samma år som jag gärna skulle ha velat ha, men tyvärr såldes alla böcker skillt, så det blev väl dyrt, fick räcka med Allers. Spännande läsning! Ska visa bilder från boken någon dag.
 
 
Senare på kvällen åkte vi till Sommarbo i Gerby där William firade sin 11-årsdag. Grattis än en gång!
 
 
Hade packat bilen färdigt före vi for på kalas så var bara att åka ut till Lillö direkt. Det blev bastubad och sedan såg vi på en film på datorn. Blåste upp luftmadrassen och sov där. Alltid lika mysigt att vakna upp på Lillö. Det blev en mulen söndag, men inget regn. Jag gick en sväng till skogs och plockade 0,75 dl blåbär. Sedan blev det en kort båttur med mammas och pappas båt, vår startade inte. 
 
 
Sedan blev det en uppfriskande promenad till bommen ute vid vägen. Hittade 10 hjortron som vi åt upp direkt.
 
 
Det blev en riktigt bra helg! Nu blir det en arbetsvecka med jobb alla dagar förutom torsdag och sammanlagt 54 arbetstimmar. Ska nog hinna till Lillö någon dag ändå. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0