Juthbacka 2017

Årets Juthbacka är över. Ja i alla fall för vår del. Marknaden fortsätter nog ännu imorgon. Åkte hemifrån ett tiden. Då vi kom fram till marknadsområdet träffade vi passligt nog på Linda-Marie med familj. Tog just upp telefon och skulle ringa henne och så möttes vi. Började med att gå på kaffe och äta varsin färsk syltgris. Jag hade tydligen bråttom då vi for hemifrån, hade inte tagit med någon kamera! Suck. Telefonkameran fick duga då, men det blev inte många bilder detta år.
 
 
Dennis och Johnny hade tydligen kommit överens om att ha matchande t-skjortor, ja eller så råkade de bara ha samma färg, vad vet jag, hehe.
 
 
Det tog många timmar innan vi kom oss igenom hela området. Äta hann vi inte med så då klockan närmade sig sju och vi hade gått igenom allt var vi vrålhungriga. Det fick bli pizza i centrum. Samma ställe som ifjol. Dock var det så mycket folk där så vi bestämde oss för att äta i bilen, bra gick det också.
 
 
Så många fynd blev det inte i år. Vanligtvis brukar jag faktiskt inte hitta så mycket heller. Är ju så dyrt. Snålades över en massa muminsaker, men kunde hålla mig. En "fiskskål" av fiskporslinet vi samlar på såg jag också, men inte heller den köpte jag. Såg att de skulle ha 100 euro för ett stort uppläggningsfat av samma serie, minns inte vad jag gav för vårt, men det var nog inga såna summor, kanske 20 eller något liknande. Vad jag köpte får ni se en annan dag. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0