Vackra ting i köket

Fredag igen då. Känns skönt, har ju ändå ledigt till söndag. Idag tänkte jag visa lite bilder från vårt kök. Inte för att det ändrats så mycket där, men varför skulle det göra det om jag trivs med hur det ser ut just nu. Förstås finns det saker jag skulle vilja ändra på, men de är ju onödiga att fotografera. T.ex. skulle jag vilja ha bättre förvaring under det ena fönstret där vi nu har en öppen förvaringshylla/bord på hjul. Inget fel på bordet, men en inbyggd bänk med lådor skulle verkligen behövas. Vi har ju inte precis något stort kök. Ja nu skulle vi ju inte tala om sakerna som jag är missnöjd med, utan de små detaljerna som jag tycker om.
 
Det gamla skärbrädet från Arabia använder jag inte. Det står mest där och ser vackert ut. För visst, man måste ju ha vackra saker att se på i ett kök också och inte bara fula kattmatspåsar.
 
 
Något som jag är nöjd med är nog de inbyggda fönsterbrädena. Bra förvaring och perfekt för en julkaktus i en blommig kruka. 
 
 
 
Den kanske inte är lika "inne" som för något år sedan, med vad gör nu det. Jag bara älskar den här Hartwall trälådan. Skulle absolut inte kunna sälja den...ja kanske om jag skulle få en miljon...
 
 
Den öppna hyllan med virkade spetskanter är en favorit i köket. Ibland byter saker plats, ibland står de samma kvar en längre tid. Just nu har jag inte ändrat något i hyllan på vem vet när. Sakerna har nog hittat sin rätta plats.
 
 
En annan sak som jag kan sitta länge och bara titta på är nog vitrinskåpet. Det är sällan belysningen är tänd, men då det en gång lyser då får det lysa resten av dagen.
 
 
Nu ska jag fortsätta njuta av fredagen, kasta upp benen i soffan och se på ett till avsnitt av Paradise Hotel Norge. Är lite svårt till en början att förstå alla norska dialekter, men efter några säsonger har faktiskt börjat förstå mer och mer. Bra att kunna lite norska då vi åker till Norge i sommar, hehe.
 
Trevlig helg!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0