Möss till frukost?

Igår morse hade vi fångst i fällan bakom roskisen i köket. Ett stort möss! Molly var sådär lagom intresserad, luktade bara lite på det. Var säkert tråkigt då det inte rörde på sig mera. Det blev inget möss till frukost.
 
 
Igår kväll då vi tittade ut såg vi att det snöade. Nu på morgonen ligger snön fortfarande kvar, men några stora mängder är det inte. Bara lite vitt på marken. 
 
 
Har två lediga dagar nu mitt i veckan. Borde packa upp och bära upp resväskorna på vinden. Nu ligger de mitt på golvet så man nästan får hoppa över dem. Brukar bli så då vi kommer hem från någon resa. Tar åtminstone några veckor innan allt är bortplockat. Det mesta vill lämna innanför dörren. Jag är väl kanske lite lat, eller så är vi två som är det, hehe. Det tog ju bara nästan tre månader innan vi fick ihopvikt tältet som var på tork på vinden. Det borde ju dock vara helt torrt till nästa sommar nu då. 
 
Känner mig ännu inte helt frisk. Har fortfarande snuva och slem/sjukt i halsen. Var inte till gymmet förra veckan, det ser nog dåligt ut denna vecka också. Vill inte anstränga mig för tidigt så det blir en ännu mer långdragen förkylning. Hoppas jag känner mig bättre och kan fara på gym nästa vecka. 
 
Idag känner jag dock inte för att städa, blir nog en runda på loppis istället. 
 
Hoppas ni alla som tittar in här får en bra dag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0