Fyndat i Botniahallen

Vilka fynd jag har gjort idag! Är riktigt nöjd. Lite fattigare förstås, men glad ändå. Det var lång bilkö till Botniahallen imorse, vi fick dock en bra parkering nästan framför dörren. In till själva hallen var det knappt någon kö. I år hade de tänkt till lite och gjort gångarna ännu bredare mellan försäljningsborden, det gick smidigt att ta sig fram. Pluspoäng för det! 
 
 
Det fanns massor av fina saker att se på. Både billiga och dyra. Vi fyndade faktiskt en hel del. En julklapp, tre Kalle Ankor åt Johnny, 4 kaffekoppar samt fat, en klänning/tunika samt en mumintallrik. 
 
 
Var först lite osäker på om jag hade mumintallriken från förut, men det visade sig att jag inte hade det. Så bra! 18 euro var inte hela världen. Vill ju ha matchande fat till alla muggar (eller de flesta i alla fall). Klänningen kostade bara 3 euro, kunde inte motstå den. Arabia kaffekopparna samlar jag ju på, blev så glad då jag såg dem. Vågade knappt fråga vad de kostade, var beredd på att de skulle vara dyra, men det var de inte! 20 euro gav jag för allihopa, billigt! Ibland kan man ju få ge 20 euro för bara en kopp med fat. Nu har jag 10 st kaffekoppar, fattas bara två så har jag ett dussin.
 
En riktigt lyckad loppis förmiddag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0