Midsommarafton 2016

Midsommaraftonsfirandet började med traditionsenlig bastu med nylagad "basukvast". 
 
 
Då kvällen närmade sig cyklade vi iväg till våra goda vänner på mera midsommmarfirande.
 
 
Matlagningen var i full gång då vi anlände. Det räckte inte länge innan vi kunde sätta oss ner "i det gröna" och njuta av all god midsommarmat. Värdinnan hade dukat så fint.
 
 
Vi började förstås med att skåla. Måste såklart ta en traditionell skål blid också. Testade nyheten från Bock´s, var riktigt gott faktiskt. Smakade äppel. 
 
 
Efter att vi ätit oss mer än mätta blev det en pilkastningsmatch. Damerna mot herrarna, ja ni kan ju gissa vem som vann, inte vi i alla fall.
 
 
Då maten sjunkit ner var det dags för kaffe samt glass och jordgubbar. Mmm vad gott det var! Skulle kunna äta färska jordgubbar varje dag. 
 
 
Vi njöt av det vackra vädret, inte en droppe regn på hela dagen. En rundtur i den vackra trädgården var också ett måste. 
 
 
 
Vi hade också fyrbent sällskap. 
 
 
Då klockan närmade sig nio på kvällen kom det vanliga gänget på besök. Sedan fortsatte vi allihopa ut på midsommarvandring. Detta år gick vandringen till Marthagården. Johnny plockade sju sorters blommor åt mig efter vägen, eller det var nog fler än så. Då vandringen var över hade jag en hel blombukett i håret. 
 
 
Efter vandringen bjöd Johnnys föräldrar på kaffe åt oss alla. Då vi sedan kom tillbaka till värdparet kändes det lite kyligare så vi gick in. Såg på gamla foton en stund innan det var dags för oss att cykla hemåt igen. 
 
 
Tusen tack för en oförglömlig midsommarafton!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0