Lyxig frukost och en ny takbox

Måndagen började så som de flesta måndagar börjar, nämligen med gym. Medan jag var på gymmet for Johnny till simhallen. Bra start på veckan. Dagen började dock bra redan från morgonen då jag blev bjuden på en lyxigare variant av vardagsfrukost. 
 
 
På eftermiddagen åkte vi iväg till Seinäjoki för att hämta en ny takbox, hittills har vi bara lånat en, men nu har vi en egen. Då vi var iväg till Jyväskylä kunde vi konstatera att en takbox nog är ett måste då vi ska ha all campingutrustning med oss. En kortare tripp går nog, men inte då vi ska ha med oss halva huset. Dessutom vill vi ju ha plats för eventuella inköp också. Den här boxen blir nog bra, lite hög kanske men det är ju tur då en av oss är lite längre. Med den här takboxen kan vi dessutom öppna bakluckan (med någon millimeter till godo). Med den förra på taket måste vi använda passagerardörrarna om vi ville ha ut något från bakluckan.
 
 
I Seinäjoki passade vi också på att vara in via två loppisar, men jag gjorde inga fynd. Hade också med kylväskan så vi kunde handla då vi ändå var i närheten av flera butiker. Jag tycker det är roligt att vika in via t.ex. Prisma och Citymarket i olika städer. Javisst det är i princip samma utbud, men Prisma i Seinäjoki hade nog ett större utbud än vad butiken har i Vasa. Nöjda och belåtna kunde vi åka hem igen.
 
Lite senare blev det terrasshäng med grillkorv. Vi började också se på en spännande serie, "The Last Ship", måste nog se fortsättningen ikväll. 
 
 
Önskar er alla en fin tisdag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0