Åska på Lillö

Igår efter nattjobbet åkte vi nästan direkt iväg till Lillö. Vi hann dock bara laga mat och skulle just sätta oss ner och äta utomhus då vi hörde den första åsk-knallen. Åskan var dock långt borta, men vi hörde den hela tiden då vi åt. Den kom allt närmare. 
 
 
Var intressant att sitta ute och titta på molnen, men åskan kom aldrig riktigt ovanför oss. Vi hann med en snabb båttur innan åskan kom närmare igen. Ett dopp måste jag också ta, fastän det mullrade oroväckande nära. Kaffet fick vi dricka inomhus för då kom det en regnskur. Sedan satt vi och tittade på en intressant hemsida på nätet där man kan följa blixtarna, se var det slår ner blixtar just nu. Var riktigt intressant! Vi kunde konstatera att det åskade rejält omkring Vasa, men närmaste blixtnedslag var en bit bort efter Köklotvägen. Klicka HÄR om du vill följa med åskoväder i realtid. 
 
 
Vi kunde inte stanna så länge då jag skulle till nattjobb igen, men en glass vid Bernys hann vi också med.
 
 
Idag känns det skönt att ha dubbelnatten bakom sig, har jobbat 6 dagar denna vecka så ska bli skönt med bara 3 arbetsturer kommande vecka. Börjar med ledigt måndag och tisdag. 
 

Kommentarer
Postat av: JUNITJEJ

Vilka fina bilder du bjuder på!

Svar: Tackar! :)
Caroline

2016-07-31 @ 12:35:59
URL: http://www.junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0