En mathelg

Denna helg har varit en jobb och mathelg för mig. Tycker jag inte har gjort annat än jobbat och ätit. God mat dessutom. På fredag kväll blev det ju Taco plate m.m. På lördagen var jag lite fundersam om jag bara skulle få bröd till middag, men det blev korv med hemlagat bröd samt friterade rotsaker. 
 
 
Till efterrätt hade han lagat varsin fastlagswrap, men brödet blev lite väl tjockt och hårt så det gick i flera bitar. Gott var det, men lite väl mättande med brödet. Får testa att laga ett annat bröd nästa gång. 
 
Igår då jag kom hem lite efter klockan 17 var middagen nästan färdig. Tur var det för jag var vrålhungrig. Denna gång hade han lagat Biff Rydberg på Lchf sätt. 
 
 
Det som ser ut som potatis är råstekt kålrot, sedan är det stekt nötkött med lök, creme fraiche sås med pepparrot samt äggula ovan på. Riktigt gott var det här också. Roligt att testa nya rätter. Ännu bättre då man blir bjuden och slipper laga maten själv, hehe. 
 
Gårdagens efterrätt blev havtonspannacotta. Hann knappt lägga skeden i glaset så var allt uppätet, smaskens!
 
 
Idag blir det nog inte någon exklusiv mat. Jag ska jobba natt inatt, men före det tänker jag röra ihop en broilersallad, enkelt men gott. Tror nog det blir en sväng till gymmet före jobbet också, borde komma mig dit flera gånger denna vecka då det bara blev en gång förra veckan. 
 
Önskar er en bra vecka!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

.han verkar vara en dukti kock.

Svar: Jo de e han :)
Caroline

2016-01-25 @ 15:25:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0