Två arbetsdagar kvar och alla paket inslagna

Nu har jag bara två arbetsdagar kvar innan jul. Orka, orka lite till. Just nu känner jag inte av någon julstress, den försvann då alla julklappar var inköpta och alla paket inslagna. Ja och förstås då granen blev klädd. Molly gav granen fullt godkänt.
 
 
En morgon förra veckan vaknade vi av att amaryllisen föll i golvet med dunder och brak. Det var den krukan och den amaryllisen det. En liten liten chans finns det att det kommer upp en ny blomma, men det tar nog länge innan den slår ut. Istället fick den här fina ljusstaken som Johnny gjort (och systers flicka målat) ta plats där amaryllisen stod förut.
 
 
Jag vågar nog inte tända ljusen då de står så nära hyllorna, men kan ju ha den bara som prydnad också. 
 
Igår kväll fick jag äntligen alla paket färdiga. Måste nog vara första året jag är ute i så god tid. Det brukar ju höra till att jag ska paketera de sista kvällen före julafton framför Bingolottos uppesittarkväll. I år tänker jag dock inte stressa med det kvällen före utan bara ta det lugnt och spela bingo. Kan ju inte missa något i programmet i år då jag äntligen har en bingolott. Får se hur mycket man vinner, hehe. Nåja, tror inte jag vinner något, men det är ju så roligt att spela ändå. Lite spännande är det ju.
 
 
Idag blir det nog en sväng till gymmet innan kvällsjobbet. Imorgon ska jag försöka orka mig upp till klockan 7. Sällan jag har sjuans tur, men nog ska det säkert gå det också. 
 
Hoppas ni alla får en bra dag fastän det är lite grått och mörkt där ute! Imorgon borde det ju redan bli lite ljusare.
 
 

Kommentarer
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

söt misse

Svar: Tack! :)
Caroline

Postat av: Anonym

Så fin ljusstake!

Svar: Tackar! Jo den blev riktigt fin tycker jag också :)
Caroline

2016-12-21 @ 22:38:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0