Tankar inför julen

En vecka kvar till julafton. Jag vet inte vart tiden har tagit vägen. Ännu är inte riktigt alla julklappar fixade, lämnar alltid de svåraste till sist. Den sista klappen hoppas jag att jag hittar idag. En gran vill jag också komma hem med idag. Tänker inte gå till skogs och komma tomhänt därifrån, så köper en istället, men det är inte så lätt heller. Ni vet ju att jag vill ha en "perfekt" gran. Den blir ju dock aldrig perfekt, men sist och slutligen brukar den nog bli bra ändå. Jag är van med att granen inte tas in så många dagar före julafton, men i år får den nog komma in en vecka före. Ska ju hinna pynta den också, vilket tar en stund. Har nästan ledig helg, ska till natten imorgon kväll, så borde ha tid att pynta granen. Jobbar sedan flera dagar. Får vara ledig 23-25.12, ska till natten den 26.12. Så lite julledigt får jag ha i år, så skönt!
 
 
Några pepparkakor har vi inte bakat ännu i år, men har kommit fram till att jag inte behöver baka några, de finns ju att köpas i butiken. Förr om åren har jag stressat med att hinna med allt som hör julen till, men egentligen så är flera av sakerna onödiga att stressa över. Behöver inte ha sjuttio sorter med julgodis på bordet, hinner säkert äta många chokladbitar ändå. 
 
 
Ett perfekt städat hem skippar vi också i år. Så var bredda på lite damm i hörnen om ni hälsar på under julen, hehe. De sista loppissakerna fick jag dock upp på vinden igår, det tar alltid några veckor innan jag får undan loppissakerna efter att jag sålt på loppis. Nu svämmar matbordet bara över med alla saker som Johnny fått i sin julkalender, men de får ligga kvar en tid till. 
 
 
Två kalkonbitar har jag inhandlat. Julen är räddad! Passade på så jag inte står där dagen före julafton och inte hittar någon kalkon. Vi äter faktiskt borta alla tre juldagarna, men lite kalkon till frukost tackar jag inte nej till, eller kanske till kvällsmål. Jag kan inte äta för mycket kalkon. 
 
Nu väntar jag på doften av gran. Jag tror också att katterna väntar på granen, de tycker alltid det är spännande med nya saker i huset. Att ligga på mattan under granen brukar de också tycka om. Jag har dock inga planer på att lägga mig där på mattan, tror det kan bli lite trångt, hehe. Nej nu till stan på granjakt!
 

Kommentarer
Postat av: Malena

Det är nog bättre att njuta av granen från soffan än från mattan.😂Här tog vi in granen igår kväll. Vi var två som klädde den och en som klädde av den.😊Så fina bilder du har tagit. En stor julkram till dig!❤

Svar: Jo de tror jag också 😊 Det va ju tur att ni var två som klädde granen o inte två som klädde av den 😁. En stor julkram till er också! 💝
Caroline

2016-12-17 @ 13:17:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0